B&G FASHIONS INTERNATIONAL LIMITED

Dragon Boat Festival

Vabastusaeg: 2020-08-16 09:40:33    Löögid: 18  

intro.jpg


Dragon Boat Festival, mida nimetatakse ka Duanwu Festivaliks, tähistatakse viienda kuu viiendal päeval vastavalt Hiina kalendrile.See festival on QU Yuani surma mälestuseks. , sirge ja aus poeet ja riigimees, kes olevat sooritanud enesetapu, uppudes end jõkke.

Selle festivali kõige tähtsam tegevus on Dragon Boat'i võistlused.See sümboliseerib inimesi, kes üritavad Qu Yuani päästa.Praeguse perioodi jooksul , Need rassid näitavad ka koostöö ja meeskonnatöö häid külgi.
Lisaks sellele on festivalile märgitud ka tsong zi (glutinous rice) söömine,Zong zi on valmistatud glutinous riisist, mis on täidetud erinevate täidisega ja pakendatud bambusesse või pillilehtedesse.Inimesed, kes leinasid Qu surma, viskasid Zong zi jõkke, et ta vaimu igal aastal toita.
Kui ajad on muutunud , Mälestusteenistus on aeg, mil kaitsta end kurjuse ja haiguste eest ülejäänud aasta jooksul.Inimesed riputavad terveid taimi esiukse peale, et puhastada maja halb õnn.Kuigi festivali tähtsus võib olla erinev koos minevikuga.

www.bng-intl.com

Eelmine: Võitle Novel Coronavi epideemia ...
Järgmine: No

Seotud tooted

Mála oíche-007
Mála oíche-007 B & G FASHIONS INTL CO; LTD Oi...
[\"Mála láimhe leathair-005\"]
[\"Mála láimhe leathair-0... [\"BG FASHIONS INTL CO; LTDOffice: Fo...
Mála trá-031
Mála trá-031 B & G FASHIONS INTL CO; LTD Oi...
Mála gualainn-18013
Mála gualainn-18013 B & G FASHIONS INTL CO; LTD Oi...